Voorbeeldfilmpjes Meadow Media

 

FilmVoorbeelden

 

moviereel

De meeste filmopdrachten die Meadow Media heeft gedaan gaan over interne bedrijfs-processen. Dat materiaal is vaak niet bestemd voor de buitenwereld, kan dus niet zomaar op internet getoond worden en zeker niet op Youtube. Gelukkig is voor onderstaande fragmenten toestemming gegeven deze op de site te tonen, met dank aan Dorine Rensen.

 

filmstrip

1

 

Fragment 1 is een klein stukje uit de film over de postverwerking van Dienst Regelingen. Met dank aan Banctec / Flexyz die toestemming gaf het bovenste gedeelte op de site te tonen.

 

filmstrip

2

 

Het tweede fragment uit diezelfde film over postverwerking is de gevraagde animatie met de bolletjes. Animaties zijn niet de core-business van Meadow Media, maar als er om wordt gevraagd is er soms wel wat mogelijk.

 

filmstrip

3

 

Er is heel wat apparatuur aanwezig om oud materiaal over te zetten op een DVD. Zo kun je video-banden, camera-cassettes (Hi8, VHS-C, Digital8, mini DVD) en zelfs 8mm op DVD over zetten in een mooie kwaliteit. In dit derde fragment ziet u een omgezet stukje van een 8mm film waarop de producer van Abbey Roden te zien is.

 

filmstrip

4

 

Het vierde fragment is een stukje uit de film over de Gecombineerde Data Inwinning uit 2007. Ook hier weer alleen het intro waarin geen bedrijfsprocessen te zien zijn. De stem is ingesproken door het bedrijf Soundbase, dit keer ook in het Engels.

 

filmstrip

5


Het vijfde fragment is een intro voor nog een film voor het ministerie van Landbouw, Natuur- en Voedselkwaliteit. Deze keer werd gevraagd om een situatie na te bootsen, vroeger en nu. Hier is het fragment over vroeger te zien. Gefilmd op een boerderij in Driesum (Friesland).

 

filmstrip

6

 

Als laatste op verzoek nog een filmpje uit 1999. Oorspronkelijk bedoeld als inzending voor een televisie-programma met geinige, zelfgemaakte reclamespotjes. Helaas is het programma dat seizoen nooit voor de televisie gekomen. Maar toch wel aardig, al is het kleurgebruik uitermate lelijk.

*