Opnames en filmpje van High Heels and the North

17 januari 2009

Hoge hak


De geur van oliebollen begint langzaam weg te trekken uit de huiskamer en de dagen worden weer wat langer.. het nieuwe jaar is weer begonnen. Eigenlijk was 2008 een opstartjaar voor Abbey Roden. In 2009 moet blijken of de studio blijft lopen zoals dat nu gelukkig gaat. In ieder geval begint het jaar goed en wordt de studio geboekt door een leuk bandje om 3 nummers op te nemen.
Luister hieronder naar de drie eigen composities van de band:

Follow the Light 
Don Juan from Azerbaijzian
Memo

Klik hier voor de foto's die zoals gewoonlijk werden gemaakt.


High Heels in de studioDe eerste boeking van Abbey Roden in 2009 werd gedaan door High Heels & the North. Een band van een vijftal jonge muzikanten die, en dat zie je minder vaak, jazzy nummers maken. Getalenteerde jongelui dus die klinken als volwassen spelers. In totaal namen ze 3 nummers op, bestemd als demo's voor op hun eigen website. De nummers werden overigens door de bandleden zelf geschreven. Voor de gelegenheid werd een AKG C414 zangmicrofoon gehuurd, de producer wilde eens proberen of dit misschien de volgende aanschaf wordt. 

 


Hierboven is een leuk filmpje te zien welke de leden zelf maakten van de opnames. De producer kwam het filmpje tegen toen hij in YouTube nietsvermoedend op Abbey Roden zocht. 

 


 High Heels


Bart Bruininks - gitaar
Wouter Haverkort - gitaar
Tim Dicke - basgitaar
Elwin Broeksma - drums
Diede Claesens - leadzang

*