Hooghwerff Family neemt lied op voor oma

21 februari 2009


Kinderen lijken niet weg te slaan uit Abbey Roden. Hier wederom een lied gespeeld en gezongen door kinderen. Het lied over een verhouding met een ruimtewezen is, niet direct voor de hand liggend, bedoeld als kado voor oma.
Overigens is Abbey Roden hiermee geen kinderstudio geworden. De komende maand staan er zo'n 4 bands op het programma, dus dat zit wel snor.


Luister naar:
Fell in love with an Alien


Hooghwerff1 

De Hooghwerff Family


Een hele familie kleinkinderen dus, inclusief mama's en papa's. Het paste allemaal net. Zoals gewoonlijk zijn de meeste namen niet blijven hangen. In ieder geval speelde de negenjarige Willisa op de gitaar. Samen met Michelle en Daniëlle wisselde zij de leadzang af. De rest van de namen van de kinderen is mij helaas ontschoten, maar ze hebben mooi gespeeld in het speeltuintje tegenover de studio. Zeker is dat het hier om telgen gaat uit het geslacht Hooghwerff waar deze gelegenheidsformatie dan ook naar vernoemd is. Het lied is opgenomen voor oma die vast heel trots zal zijn op haar muzikale kleinkinderen. Het gekozen lied heeft als titel 'Fell in love with an Alien' van een andere bekende muzikale familie. Deze versie is heel knap uitgevoerd, helemaal gezien de leeftijd van deze nakomelingen uit deze muzikale family.
O ja, we herkennen op de foto's de gitarist van CCR-Revival, ook wel Leo Koopmans genoemd. Hij herinnerde zich deze studio en bracht de familie en Abbey Roden bij elkaar, waarvoor dank!


Hieronder wat leuke foto´s van de opnames..


2

6

4

5

3

8

7

9

B

A