Jubilerende tennisclub brengt eerbetoon

1 april 2009


 

CrackerBij een clublied voor een jubilerende tennisvereniging denk je al gauw aan een vrolijke meezinger. Dat dit ook anders kan bewijzen Rob Extercatte en Herke van der Weij. Ze namen voor hun club 2 ingetogen liederen op in Abbey Roden:


Mr. Cream Crackers
Cream Crackers clublied


Natuurlijk is het 75 jubileum een feest voor de Cream Crackers uit Groningen. De tennisclub loopt goed en er is alle reden om daar trots op te zijn. Maar het overlijden van hun voormalige voorzitter werpt een lichte schaduw over dit gebeuren. Hij is als geen ander verantwoordelijk voor het welvaren van de club. Om deze reden werd gekozen het geheel ingetogen te houden.


Rob en Herke
de foto doet geen talent vermoeden


Rob schreef de teksten bij de geluidsbanden van 2 bekend klinkende liederen. Er mag gezegd worden dat het gevoelige eerbetoon 'Mister Cream Cracker' de producer als een tennisbal wist te raken tijdens het mixen. De zuivere zang van Herke versterkt de bedoelde sfeer goed, zo'n zangtalent verwacht je niet bij een lid van de tennisclub. De cd zal worden gedraaid tijdens het feest in de kantine en het kan niet anders dan dat Herke en Rob vervolgens een gratis biertje krijgen aangeboden.


creamcrackers
zo zien Cream Crackers er uit!